Gratis ledsagerkurs

Er det på tide å starte med øvelseskjøring? Det er vanlig å ha mange spørsmål i forkant – enten du er ledsager eller den som skal lære å kjøre. Hos Feste tror vi at et nært samarbeid mellom hjemmet og trafikkskole danner et godt grunnlag for opplæringen. Meld deg på et av våre ledsagerkurs, så stiller du godt forberedt når du inntar passasjersetet.

Hvorfor er det egentlig så viktig å øvelseskjøre?

Å øvelseskjøre kan være en prøvelse i stresshåndtering og tålmodighet. Noen kan kanskje bli fristet til å hoppe over det hele, og bare ta kjøretimer hos kjøreskolen. Dette er imidlertid ikke noe vi anbefaler.

– Å lære å kjøre bil er litt som å lære å spille piano. Om du bare spiller i timene med lærer og aldri øver hjemme på det læreren anbefaler deg å jobbe med, vil det ta lang tid og mange timer å bli flink.

Øvelseskjøring er til for å gi erfaring i trygge omgivelser, med en ledsager som kan styrke elevens kunnskapsbank. Ved å hoppe over øvelseskjøringen mister du mengdetrening og går glipp av verdifulle opplevelser. Trafikken er ikke statisk, og eleven lærer godt av å havne i ulike situasjoner hvor hen kan få tips og veiledning.

En god blanding av øvelseskjøring og kjøretimer vil gi eleven en effektiv, trygg og rimeligere vei til å bli en god og ansvarsfull sjåfør.

Meld deg på ledsagerkurs

I Feste inviterer vi alle foreldre og ledsagere til et gratis ledsagerkurs.

Lurer du på noe? Da oppfordrer til å ta kontakt med oss – enten du har spørsmål for din egen del eller på vegne av dine håpefulle ungdommer.

Kommende ledsagerkurs

Vis alle