Kom i gang med førerkortet idag!

Hos oss kan du ta førerprøven på bil og motorsykkel

TRAFIKKSKOLE KNARVIK

Er du på jakt etter en kjøreskole nær Lindås, Meland eller Osterøy?

Da vi fikk flere og flere henvendelser fra Nordhordland, mente vi det var behov, og på sin plass, å åpne kjøreskole i Knarvik også. Det gjorde vi i februar 2014. Vi har vårt hovedkontor rett bak Knarvik Senter.

Vi kan vise til kjempegode tilbakemeldinger fra elever av oss som sier de har savnet å kunne kjøre med oss i Nordhordland. En annen fordel med å benytte en kjøreskole i Lindås er at her finnes muligheter til å øvelseskjøre i blandet miljø.

Enten du er nybegynner eller erfaren, vil vi raskt kunne legge oss på et nivå som passer deg best. Lindås har blant annet lange og øde landeveier og tettbebygge strøk med lyskryss, rundkjøringer og tett trafikk. Dette gjør Lindås til en egnet plass å ta kjøretimer. Du finner oss bak Knarvik Senter.

Vi har bemannet kontor i Knarvik, så bare stikk innom for en hyggelig prat.

KONTAKT VÅRT KONTOR I KNARVIK

Adresse: Kvernhusmyrane 39, 5914 Isdalstø
E-post:
post@festetrafikkskole.no
Tlf:
55 18 18 29 / 91 52 60 70

Foreldresamarbeid

Et godt samarbeid mellom trafikkskolen, eleven og foreldre /ledsager ser vi som viktig for å oppnå en god og effektiv opplæring. Hos Feste Trafikkskole er du hjertelig velkommen til å være observatør på kjøretimer. På denne måten vil du som foreldre / ledsager få tips og råd slik at mengdetreningen hjemme blir effektiv.

Følg oss gjerne på Facebook for informasjon om våre grunnkurs etc.

Samarbeidspartnere

Vi tenker at vi har en viktig samfunnsoppgave og engasjerer oss derfor i lokal lag og organisasjoner for å bidra til større fokus på trafikksikkerhet. Vi har blandt annet kurs og opplæring for ungdom og foreldre i lag som NBK Ballklubb og Åsane Håndball. Vi er også med på å sponse Skodvin Skulemusikk, Lyngøy Motorsport, KK Motorsport og Bratli Motorsport.

0001.jpg

Dette er våre lærere