Ta lappen på MC

Hos oss kan du ta lappen på MC. Vi har kurslokaler sentralt i Åsane og Knarvik. Dette MC kurset koster 1100,- og du kan velge mellom flere ulike datoer for oppstart. Sjekk ledige dato(er) for oppstart av MC kurs. Ring oss på telefon 55 18 18 29 hvis du har noen spørsmål.

Før du starter med kjøretimer på førerkort klasse A, A2 og A1 - må du gjennomføre et trafikalt grunnkurs før du melder deg på et obligatorisk motorsykkel MC kurs på 3 timer. Hensikten er at du skal få innblikk i hva det vil si å kjøre MC, og samtidig få en oversikt over opplæringen du må skal gjennom før du kan ta førerprøven. Et av temaene i kurset er blant annet å sette seg inn i kjennetegn ved motorsykkelmiljøet og motorsykkel kulturen. Et annet tema er å drøfte og ta stilling til risiko ved motorsykkelkjøring. Det viktigste er likevel at du har tatt det første skrittet inn i en fantastisk verden på to hjul!

Lang erfaring, fokus på sikkerhet og en årelang lidenskap for sykkel på landeveien har gjort oss til førstevalget blant svært mange som ønsker å få oppfylt drømmen om MC lappen.

Pris for kurset er: 1100,-

UTVIDELSESKURS

Har du førerkort på lett motorsykkel A1, kan du gjennom et utvidelseskurs oppgradere til mellomtung uten førerprøve når du har fylt 18 år og hatt førerkortet på lettmotorsykkel i 2 år.

Det du må gjennomføre er:

-Trinnvurdering
-Sikkerhetskurs på bane
-Sikerhetskurs på vei

Om du har førerkort på mellomtung A2, kan du med et utvidelseskurs på 7 timer oppgradere til tung motorsykkel uten førerprøve når du er fylt 20 år og hatt førerkortet på mellomtung i 2 år.

Kommende MC-kurs

Vis alle

Våre lærere på MC kurs