Kom i gang med førerkortet i dag!

Hos oss kan du ta førerprøven på bil og motorsykkel

TRAFIKKSKOLE ÅSANE

Ønsker du å ta kjøretimer i Åsane eller Bergen nord? Vår Åsane-avdeling holder til i samme bygg som Roalds Kro, sentralt beliggende nær Åsane Hagesenter, Åsane Storsenter og Åsane terminal. Det finnes bussholdeplasser like ved, men vi kan også hente deg hvor du befinner deg dersom du har bestilt kjøretimer.

Vårt kontor i Åsane er bemannet fra kl. 08:00 til 16:00. Du er velkommen til å stikke innom uanmeldt for å lage en plan på din kjøreopplæring.

KONTAKT VÅRT KONTOR I ÅSANE

Adresse: Åsamyrane 76, 5116 Ulset
E-post: post@festetrafikkskole.no
Tlf: 55 18 18 29 / 91 52 60 70

Foreldresamarbeid

Et godt samarbeid mellom trafikkskolen, eleven og foreldre /ledsager ser vi som viktig for å oppnå en god og effektiv opplæring. Hos Feste Trafikkskole er du hjertelig velkommen til å være observatør på kjøretimer. På denne måten vil du som foreldre / ledsager få tips og råd slik at mengdetreningen hjemme blir effektiv.

Følg oss gjerne på Facebook for informasjon om våre grunnkurs etc.

Samarbeidspartnere

Vi tenker at vi har en viktig samfunnsoppgave og engasjerer oss derfor i lokal lag og organisasjoner for å bidra til større fokus på trafikksikkerhet. Vi har blandt annet kurs og opplæring for ungdom og foreldre i lag som NBK Ballklubb, Åsane Håndball, Åsane Turn, Bergen Badmintonklubb, Skodvin Skulemusikk, Tofting Motorsport og Bratli Motorsport.

0001.jpg

Dette er våre lærere